Home

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

46 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

46 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welkom op www.Kiteguru.nl

Hier vindt je de scherpste aanbiedingen van Nederland. Deze website beschikt over lage internetprijzen maar we schieten niet te kort op service. We bieden u veel betaalmogelijkheden aan zodat u veilig en gemakkelijk kan betalen.

Vliegers

Op de site maak je kennis met het fenomeen kite en alles daaromheen. Op deze geweldige site kan je kennis maken met de vliegersport. Sinds de jaren zestig zijn de bestuurbare vliegers in ontwikkeling gekomen. In de jaren 90 was de stuntvlieger snel vooruitgegaan. Met dit sterke en lichte materiaal werd het mogelijk geavanceerde modellen, maar ook grote powerkites zijn tegenwoordig verkrijgbaar. Deze vliegers zijn mooi, kwalitatief sterk en makkelijk in gebruik. Bekijk dus snel de stuntvliegers van HQ.

Longboards

Naast vliegers verkopen wij op onze site nog veel meer. Neem bijvoorbeeld longboards. Longboards is de rage van het moment. De opvolger van het skateboard is razend populair en erg mooi qua design. Naast de longboards hebben we ook waterdichte tassen onder het kopje accessoires. Dit is erg handig tijdens bijvoorbeeld het vliegeren op het strand of als je half in zee vliegert. Daarnaast kun je hem natuurlijk ook voor andere watersporten gebruiken. Hij komt dus altijd goed van pas! Neem gauw een kijkje onder het kopje accessoires om te zien wat wij naast vliegers, longboards en stepjes nog meer aanbieden! De sport wordt niet alleen in Europa gespeeld maar overal, want je hebt er niet echt veel voor nodig alleen een strand en een kite. Het is een opkomende sport die erg populair aan het worden is, in onze online webshop hebben wij allerlei soorten kites. Van kindervliegers tot en met stuntvliegers. En voor de zomer maanden hebben wij ook longboards zo kan je, je evenwicht trainen. Kiteguru denkt ook altijd aan de consument, dus bij ons kan er alles geregeld worden wat betreft ophalen of afhalen.